Login

Register

Login

Register

Goed 8.9 uit 10

Goalietotaal.nl is onderdeel van Sportslabel BV en beheert meerdere sport specifieke internetwinkels o.a. een serie hockey webwinkels:

Nederlands: Hockeygear.eu

Middels Goalietotaal.nl richten we ons volledig op de individuele hockey keeper en de materiaal commissaris van de hockeyvereniging. Op Goalietotaal vind je een zeer uitgebreid aanbod keepermateriaal van merken zoals Obo, TK Hockey, Brabo, CCM, Tempish en anderen. Juist de combinatie van het aanbod van de verschillende merken maakt Goalietotaal.nl zo interessant voor elke keeper welke kritisch is in waar hij mee het veld op wil. Niks is namelijk zo persoonlijk als de keuze van keepermateriaal en jou stijl van keepen bepaald welk type keeperhelm, legguards en handprotectoren voor jou het meest geschikt zijn. Mocht je als materiaal commissaris of keeper advies willen over ons aanbod keepermateriaal? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 053 4320498 en vraag even naar Steven Bartelink. Hij kan je voorzien van een productadvies als geen ander en zal je begeleiden in het maken van de juiste keus.

Van deze merken kunnen wij hockey sticks en alle accessoires leveren. Hockeygear.eu en Goalietotaal.nl leveren in zowel Nederland als België en ook wereldwijd!

Deutsch? Hockeywebshop.de
English? Hockey-webshop.com
Français? Hockeywebshop.fr
Español? Hockeywebshop.es

Wilt u meer weten of contact met ons, dan kan dat via onderstaande gegevens.

Contact:

Sportslabel BV
Hendrik ter Kuilestraat 163
7547SK Enschede
T 053 4320498

Klantenservice is bereikbaar van 09.00 tot 17.00

Goalietotaal.nl is partner van vele clubs in Nederland, bent u de volgende?