Login

Register

Login

Register

Goed 8.9 uit 10

Keepersshirts

Keepersshirts hockey

Ben jij degene die iedere bal tegen moet houden in de goal, dan zijn keepersshirts hockey de ideale toevoeging aan je spelersoutfit. Het shirt draag je over je reguliere bescherming en houdt je tijdens de hele wedstrijd warm. Want laten we eerlijk zijn, je staat (als het goed is) vaak te wachten tot de tegenstander een bal op je afvuurt. Om het je gemakkelijk te maken, kun je bij ons een keepersshirt online bestellen.

Maximale bescherming dankzij de paddings in het keepersshirt

Wil je een keepersshirt online kopen, dan zal het je al snel opvallen dat deze voorzien zijn van paddings. Deze paddings bieden extra bescherming op de meest gevoelige delen van je lichaam, waardoor je tijdens iedere training of wedstrijd veilig op iedere bal kunt duiken of ervoor kunt springen. Je verkleint hierdoor de kans op beurse plekken en schaafwonden, iets dat vooral veel voorkomt als je op kunstgrasvelden speelt.

Bestel je favoriete model in onze webshop

Een groot voordeel van de keepersshirts van Reece, Obo en The Indian Maharadja, is dat deze van de beste materialen zijn gemaakt. Dit betekent dat zweet tijdens het hockeyen goed wordt afgevoerd en het shirt je beschermt tegen gure wind. Hierdoor weet je zeker dat iedere training net even wat comfortabeler wordt.

Het onderhouden van je keepersshirt

Je kiest in onze webshop uit zowel een junior keepersshirt als een model voor volwassenen. Heb je de ideale maat en je favoriete model gevonden? Dan doet het je goed om deze goed te onderhouden. Zorg ervoor dat je het shirt maximaal een dag na iedere training of wedstrijd wast. Hierdoor weet je zeker dat onaangename geurtjes niet in de stof blijven hangen. Dit geldt natuurlijk ook voor broeken, thermokleding en andere draagbare kleding!

Toont alle 2 resultaten