Login

Register

Login

Register

Goed 8.9 uit 10

Trainingsmateriaal

Trainingsmateriaal

Een goede hockeykeeper wordt u alleen met voldoende training. Daarom kunt u bij Goalietotaal terecht voor het beste trainingsmateriaal. U merkt al snel hoe u zichzelf ontwikkelt met behulp van bijvoorbeeld een speciale trainingsstick om snel veel ballen hoog op goal te ‘gooien’. Zo traint u snel het reactievermogen van de keeper en is deze in de wedstrijden nog beter in staat om de bal te onderscheppen voor deze in het doel schiet. En wilt u in de tuin bij uw eigen huis nog even wat verder trainen om een betere hockeykeeper te worden? Met de kleine hockeydoelen kunt u altijd en overal uw kunsten verbeteren.

Hockey keepers kopen hun spullen bij Goalietotaal

Bent u benieuwd welke materialen u kunnen helpen om beter te worden in het keepen? Laat u dan inspireren door onze collectie trainingsmateriaal. Want met wat extra hulpmiddelen blijft u zichzelf verbeteren en haalt u het uiterste uit uzelf!

Goalietotaal.nl biedt van diverse topmerken hockeyspullen aan. Wij bieden deze hockey producten aan tegen absolute top prijzen. Mocht uw favoriete product er niet tussen staan, of heeft u andere vragen. Mail dan naar info@hockeygear.eu voor meer informatie of een prijsopgave.

Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

Een goede hockeykeeper wordt u alleen met voldoende training. Daarom kunt u bij Goalietotaal terecht voor het beste trainingsmateriaal. U merkt al snel hoe u zichzelf ontwikkelt met behulp van bijvoorbeeld een speciale trainingsstick om snel veel ballen hoog op goal te 'gooien'. Mocht uw favoriete product er niet tussen staan, of heeft u andere vragen. Mail dan naar info@hockeygear.eu voor meer informatie of een prijsopgave.