Login

Register

Login

Register

Goed 8.9 uit 10

Kniebeschermers

Kniebeschermers

Knieën zijn een van de meest kwetsbare plekken van uw lichaam. Als hier een bal op volle snelheid tegenaan komt, kunt u behoorlijk geblesseerd raken. Daarom zijn kniebeschermers onmisbaar voor iedere hockeykeeper. Hoewel de legguard uw knieën al voor een deel beschermt, blijft er altijd een plekje over waar de bal nog pijnlijk terecht kan komen. En juist voor deze plek zijn de kniebeschermers ideaal. Ze passen perfect onder de legguard zodat u op deze manier de ideale combinatie heeft.

Kniebeschermers voor hockeykeepers

Kniebeschermers moeten natuurlijk wel goed op hun plaats blijven zitten terwijl u fanatiek voor het doel heen en weer beweegt. U kunt het niet gebruiken als ze halverwege de wedstrijd niet meer stevig om uw knieën zitten. Daarom zijn de kniebeschermers bij Goalietotaal verkrijgbaar in diverse maten. Zowel de junioren als de volwassen hockeykeepers vinden hier de perfecte maat. En door de elastieken banden zijn ze ook nog eenvoudig te verstellen.

Bent u hockey keeper en weet u niet waar u uw keepersuitrusting moet halen omdat de lokale sportwinkel deze spullen niet verkoopt? Dat is vanaf nu geen probleem meer want ook voor uw keepersuitrusting kunt w terecht bij Goalietotaal.nl. In onze online hockey shop vindt je verschillend knie beschermers voor keepers. Met de juiste scheenbeschermers hockey je natuurlijk ook lekkerder!

Vragen?

Goalietotaal.nl biedt van diverse topmerken hockey producten aan. Wij bieden deze hockey producten aan tegen absolute top prijzen. Mocht uw favoriete product er niet tussen staan, of heeft u andere vragen. Mail dan naar info@hockeygear.eu voor meer informatie of een prijsopgave.

Enige resultaat

  • Sale
    -10%

    Obo KneesUp Knee protector

    Ook last van dat ene plekje aan de binnenkant van je bovenbeen, net onder je broek en net boven je legguard, wat niet beschermd is? Nu is er …

    29,00 26,10
Knieën zijn een van de meest kwetsbare plekken van uw lichaam. Dat vraagt om de juiste bescherming. Hoewel de legguard uw knieën al voor een deel beschermt, blijft er altijd een plekje over waar de bal nog pijnlijk terecht kan komen. Kniebeschermers bij Goalietotaal.nl zijn verkrijgbaar in diverse maten. Zowel de junioren als de volwassen hockeykeepers vinden hier de perfecte maat. En door de elastieken banden zijn ze ook nog eenvoudig te verstellen. Mocht uw favoriete product er niet tussen staan, of heeft u andere vragen. Mail dan naar info@hockeygear.eu voor meer informatie of een prijsopgave.