Login

Register

Login

Register

Sportslabel BV maakt onderscheid in retourzendingen:

1. Retouren middels foutieve levering door ons, geconstateerd direct na aflevering van uw bestelling.

Constateert u een fout in de levering van uw bestelling dan kunt u dit melden middels te reageren op uw orderbevestiging of te bellen met 053 432 38 07. Vervolgens zullen wij direct het alternatieve product aan u versturen en de foutieve zending / het foutieve product kosteloos bij u laten afhalen door de DHL.

2. Overige retouren.

Volgt u hiervoor de onderstaande procedure.

Retour procedure:

* Zonder retour formulier kunnen wij uw retour helaas niet in behandeling nemen. U kunt het retour formulier hier uitprinten.

* U kunt de gekochte artikelen binnen 14 dagen na ontvangst, ongebruikt en indien mogelijk in originele verpakking aan ons terugsturen.

* U kunt de gekochte artikelen omruilen voor een andere maat door dit aan te geven op de pakbon. Na ontvangst van uw retour zullen wij het nieuwe artikel zo snel mogelijk opsturen. Als u er voor kiest om het geld terug te laten storten zal na ontvangst van uw retourzending de betaling binnen 2 werkdagen op uw creditcard of bankrekening worden terug

* Mocht u nog vragen hebben omtrent u retour, dan kunt u contact opnemen via 053 432 38 07 of info@hockeygear.eu.


Retour adres:

Sportslabel BV
Hendrik ter Kuilestraat 163
7547SK Enschede

Kosten van uw retour zending:

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de kopende partij. Wij hanteren dit systeem om de basis verzendkosten laag te houden. Op deze manier bent u in de gelegenheid om op een zo voordelige manier uw bestelling bij ons te plaatsen zonder al te hoge verzendkosten. Dit is conform de regels van de Stichting Webshop Keurmerk (zie punt 8.5)