Login

Register

Login

Register

Goed 8.9 uit 10

We hopen dat je tevreden bent met je aankoop en dat deze aan je verwachtingen voldoet. Indien je toch één of meerdere producten aan ons wilt retourneren dan kan dit uiteraard binnen 14 dagen nadat je je bestelling hebt ontvangen.

Voorwaarden

Om je bestelling te retourneren moet je retour aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • De bestelling dient geretourneerd te worden binnen 14 dagen na ontvangst.
  • Producten dienen onbeschadigd, ongebruikt en compleet geretourneerd te worden.
  • Artikelen dienen geretourneerd te worden in de onbeschadigde, niet beschreven en originele fabrieksverpakking zonder tape, plakband of (verzend)stickers.
  • Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden.

    Bitjes kunnen alleen in originele verpakking retour i.v.m. hygiëne.

Retourinstructies
  1. Verpak de artikelen (onbeschadigd en ongebruikt) samen met de pakbon.
  2. Meld je retour aan via de volgende link: Retourportaal
  3. Retourneer het pakket binnen 14 dagen na ontvangst via een PostNL of DHL punt (€5,95) of via het afgifte punt in Enschede (gratis).
  4. We zullen jouw retourzending binnen 14 dagen na ontvangst verwerken.
Zelf terugbrengen

Uiteraard kun je je retour ook afgeven bij ons afgifte punt in Enschede. Retouren kunnen afgegeven worden op werkdagen van 09:00 uur tot 16:00 uur op onderstaand adres:

Sportslabel B.V.

Hendrik ter Kuilestraat 163

7547 SK Enschede

Verkeerd of beschadigd product ontvangen

Mocht je een verkeerd of beschadigd product hebben ontvangen dan kun je een mail sturen naar klantenservice@sportslabel.eu. Vermeld in deze mail jouw ordernummer en voeg een aantal foto’s toe van het verkeerde/beschadigde product. Per mail ontvang je dan instructies hoe je het product dient te retourneren. De kosten nemen wij in dit geval uiteraard voor onze rekening.

Veelgestelde vragen

Nee, helaas is het niet mogelijk om een artikel te ruilen voor een andere maat, kleur of artikel. Na ontvangst van jouw retour wordt het bedrag automatisch teruggestort. Mocht je toch een ander artikel willen bestellen dan kan je een nieuwe bestelling plaatsen in de webshop.

Wij maken geen gebruik van een fysiek retourformulier. Via de link onder het kopje ‘retourinstructies’ kun je de benodigde gegevens invullen om jouw bestelling te retourneren.

Via de link onder het kopje ‘retourinstructies’ kun je de benodigde gegevens invullen om jouw bestelling te retourneren. Hier vind je ook de retoursticker om je bestelling te retourneren.

We zullen jouw retour binnen 14 dagen na ontvangst verwerken. Je ontvangt een mail op het moment dat we het aankoopbedrag hebben teruggestort.

Het aankoopbedrag van geretourneerde artikelen ontvang je binnen 1-3 werkdagen terug via de door jou gekozen betaalmethode zodra je een mail van ons hebt ontvangen dat je retour verwerkt is.

Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.