Login

Register

Login

Register

Goed 8.9 uit 10

Bent u als club geïnteresseerd in de aankoop van keepersmateriaal?

Voor clubs hebben we speciale condities en services zoals bijvoorbeeld een inname dag op uw club aan het eind van het seizoen. Tijdens zo’n dag (avond) zijn wij aanwezig en nemen wij samen met u de materialen door van al uw keepers, kijken of er reparaties uitgevoerd dienen te worden, noteren per team/keeper wat er vervangen dient te worden en we zorgen vervolgens dat de materialen tijdig uitgeleverd worden.

Weet u als club reeds waar uw materiaal behoefte ligt? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een offerte op maat via sales@sportslabel.eu en wij zullen u contacten om uw wensen te vertalen in offerte op maat.

Kopen op rekening:

Als vereniging of school binnen Nederland kunt u bij Goalietotaal.nl bij een bestelbedrag van minimaal 300 euro op rekening kopen om zo snel, eenvoudig en vooral voordelig uw keepersmateriaal in te kunnen kopen. Deze betalingsmogelijkheid geldt alleen voor verenigingen, scholen en bedrijven welke door ons getoetst zijn. Hiervoor dient wel een factuur- en afleveradres binnen Nederland ingevuld te worden en geen postbus.

U vult uw vereniging/school/ instelling gegevens zo volledig mogelijk in en kiest als betaalmethode ‘op rekening’. Na verificatie van de ingevulde gegevens wordt uw bestelling direct verwerkt en ontvangt u bij uw bestelling een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen. U kunt als vereniging/school/instelling uw bestelling ook per mail of telefonisch doorgeven via klantenservice@sportslabel.eu of via +31 53 432 04 98.

Wij leveren niet standaard op rekening aan buitenlandse klanten. Verenigingen, bedrijven en instellingen in het buitenland kunnen het beste eerst contact opnemen via +31 53 432 04 98 om te verifiëren of kopen op rekening mogelijk is. Een e-mail sturen naar klantenservice@sportslabel.eu met daarin uw bedrijfsgegevens is natuurlijk ook mogelijk. U krijgt als buitenlands bedrijf of vereniging altijd binnen 48 uur antwoord of “kopen op rekening” mogelijk is.

Contact:

Sportslabel B.V.

Hendrik ter Kuilestraat 163

7547SK Enschede

T +31 53 432 04 98

Klantenservice is bereikbaar van 08.30 tot 17.00

Goalietotaal.nl is partner van vele clubs in Nederland, bent u de volgende?